DESPRE SALON BLONDI

SALON

Salonul Blondi funcționează începând din anul 1960, fiind primul și singurul centru de excelență din România privind arta hair-stylingului.

DESPRE NOI

FONDATOR

Fondatorul brandului Blondi - Constantin Ilie – cu o îndelungată activitate ca și Romanian Wella Lead Trainer, prin cursurile, seminariile, conferințele, show-urile atât în România cât și în afara țării, a dezvoltat, schimbat și promovat ideea de hair-styling.

EXPERTIZĂ

Expertiza noastră este dovedită de îndelungata activitate națională și internațională.

Din pasiune pentru educație în domeniul frumosului si în calitatea sa de Trainer al Echipei Wella România, CI a participat în mod activ la pregătirea sa internationala  la conferințele din Europa de Est, Europa de Vest, Emiratele Arabe Unite, SUA, sub genericul “Train the Trainer”.

Desăvârșirea ca profesionist a cunoscut-o la Academia Sassoon din Londra, participând annual începând din  1998  la cursuri de nivel Academy în domeniile:

Tunsoare | Fashion | Trend vision

Distribuie sau trimite cuiva:

DEZVOLTARE

Expertiza în colorarea părului a dobândit-o în studiourile exclusiviste Wella din Paris, Berlin, Barcelona,  Lisabona, Riga(Letonia), Varșovia, Munchen, Roma, Atena, Praga, Washington, Zurich, Tokyo.

De asemenea, cel mai mare eveniment al hair-stylistilor din România – Gala Wella-  este coordonat de către Constantin Ilie.

Dorința stiliștilor care fac parte din echipa Blondi este satisfacția fiecărui client în parte. La salon Blondi, consideram coafura ca fiind o formă de expresie a personalității.

PHOTO-2018-08-28-15-15-26